Éjszakai élet Zadarban - buli útmutató Horvátországban

Éjszakai élet Zadarban - buli útmutató Horvátországban
0 283

Zadar nem csak Horvátország egyik legrégebbi, legnépszerűbb városa, de rengeteg szórakozási és kikapcsolódási lehetőséget is tartogat az ide látogatóknak. Ha a nyaralást nem csak pihenéssel szeretnénk eltölteni, és szívesen felfedeznénk a helyi bárokat és klubokat, akkor ezt a cikket kötelező elolvasni.

Ismerd meg Zadar legszuperebb éjszakai szórakozóhelyeit és szerezz felejthetetlen emlékeket az irányzadar.hu segítségével!

Zadar – a tökéletes célpont azoknak, akik szeretik a nyaralás minden egyes pillanatát teljes mellbedobással megélni. Csodálatos tengerpartok, megannyi kirándulási lehetőség, csodás tengerparti sétány, a világ legszebb naplementéi, és ínycsiklandó ételek. Ha kiélveztük a szokásos tengerparti programokat, nincs is más dolgunk, mint felfedezni Zadar éjszakai életét és örök életre szóló élményeket szerezni ebben az egyedi, lüktető városban.

Akár csak egy-két koktélt szeretnénk elfogyasztani, akár egy egész kocsmatúrára indulnánk egy vad bulizással zárva, itt garantáltan mindenki megtalálja a számára tökéletes helyszíneket. Zadar éjszakai élete rendkívül színes, emellett pedig a helyi bárok és szórakozóhelyek az óvárosban, sétatávolságban találhatóak meg egymástól, így egyszerre akár több helyszínt is felfedezhetünk egy este alatt (nem mellesleg magassarkúban is könnyedén megtehetjük a távokat). Sőt, Zadar Európa egyik legbiztonságosabb városa, így aggodalomra semmi ok. Az este végén pedig nincs más dolgunk, mint hívni egy Bolt taxit vagy egy Ubert, hiszen mindkét taxitársaság megtalálható helyben.

Nincs más teendő, mint példát venni a helyiekről, és eltölteni egy gondtalan, felszabadult, mókával és felejthetetlen élményekkel gazdagított estét Zadarban. Nézzük, hová érdemes ellátogatnunk!

Bárok Zadarban

Minden bulis éjszakát egy pár finom ital előz meg, amit Zadarban számos remek helyen elfogyaszthatunk. Látogassunk el a városközpontba és próbáljuk ki az itteni bárok egyikét. Ilyen az egyik legkedveltebb helyi célpont, a Teatro Bar. Nappal és éjszaka is üzemel ez a kedves kis hely, ahol kinti és benti ülőhelyeket is találunk. Esténként élő zenét is hallgathatunk a teraszon, miközben jéghideg koktéljainkat élvezzük egy szuper környezetben. Ha egy sikkesebb, elitebb élményre vágyunk, akkor látogassunk el Zadar „Ibizájára”, a The Garden bárba. Itt is éjjel-nappal elfogyaszthatunk egy finom italt vagy egy hideg sört – és amíg nappal a pihenésé és a relaxálásé a főszerep, este bekapcsolják a hangfalakat, és megkezdődnek a DJ szettek. Élvezzük ki a helyi borokat vagy a minőségi belga és horvát söröket, miközben egy havannai luxus környezetben tölthetjük az estét, világbajnok zenével megfűszerezve. Ha egy kicsit nyugodtabb estére vágynánk, és a színes koktélokat, valamint a dübörgő hangfalakat egy klasszikusabb élményre cserélnénk, akkor irány az Arsenal. Az Arsenal bár és étterem egy 18. századi raktárépületben található, így a hangulat rögtön a reneszánsz időkbe repít mindenkit. Ez nem egy diszkó, és nem is egy trendi bár: sokkal inkább banketteket, koncerteket és előadásokat tartanak itt, amelyekre jegyet válthatunk. Bizonyos esetekben vacsorázni is van lehetőségünk, valamint alkoholos italokat is fogyaszthatunk.

Klubok Zadarban

Az éjszakai szórakozóhelyek látogatása Zadarban egy külön élmény. Csak képzeljük el, ahogy tengerparti kilátással, Zadar többezer éves utcácskáin, helyi dalmát borokkal vagy sörökkel a kezünkben táncoljuk végig az éjszakát. A klubokban számos zenei stílust felfedezhetünk, de a legtöbb helyen főként populáris slágerekkel, elektronikus zeneszettekkel vagy alkalmanként techno zenével fogunk találkozni. Az egyik legnépszerűbb hely a Yachting Bar, amely nappal kávézóként, este pedig táncos, zenés klubként üzemel. Nem csak koktélokat, söröket, borokat és feleseket fogyaszthatunk, de vízipipázásra is van lehetőségünk.

A Ledana Lungle Bar and Club nappal egy szabadtéri kávézó és klub, amely nappal romantikus kávézóként funkcionál, míg éjjel a város legnagyobb bulijainak biztosít helyet. A szabadtéri, gyönyörűen gondozott kert, a hatalmas koktélok és a jó zene mind egy emlékezetes este alapkellékei. Ha pedig egy igazán pörgős, táncos, bulizós estére vágyunk, irány a Svarog Bar, ahol egy hatalmas szabadtéri teraszon élvezhetjük a zenét.

Fesztiválok Zadarban

A Zadar Sunset Festival idén július 31. és augusztus 2. között kerül megrendezésre. A house zene legjobb előadói fogják betölteni a színpadokat éjjel-nappal. Olyan nevekkel találkozhatunk, mint Joris Voorn, Roger Sanchez & Paco Osuna, valamint számos új és feltörekvő előadót is meghallgathatunk. Nem csak DJ szetteken, de afterpartikon és hajós bulikon is részt vehetünk – ráadásul a belépőjegy is az alacsony árkategóriát erősíti, így mindenképp érdemes ellátogatnunk a fesztiválra, amennyiben a house zene szerelmesei vagyunk.

Hasonló cikkek
 Irány Zadar 2024-ben – 5 ok, amiért itt érdemes nyaralni Irány Zadar 2024-ben – 5 ok, amiért itt érdemes nyaralni

A tökéletes úticélt keresed a család számára, de még nem találtad meg az igazit? Fedezd fel Zadart, a kultúra, a nyári kalandok és a nyüzsgés középpontját.

 

Bővebben
344
Kirándulás a természetbe Zadarból – Plitvicei-tavak és Krka Nemzeti Park Kirándulás a természetbe Zadarból – Plitvicei-tavak és Krka Nemzeti Park

Zadarban nyaralsz idén nyáron? Akkor semmiképp se hagyd ki Horvátország legszebb természeti látványosságait, a Plitvicei-tavakat és a Krka Nemzeti Parkot. Lélegzetelállító vízesések és mesés látvány egyetlen kirándulás alatt.

Kattints és tudj meg többet a legcsodásabb horvát nemzeti parkokról!

 

Bővebben
176
Hozzászólások
Írjon megjegyzést
Kérdése, kérésed van?

Ne habozz, lépj velünk kapcsolatba! Csapatunk a hét minden órájában a rendelkezésedre áll és szívesen válaszol minden kérdésedre!

Hogyan foglaljak?
Legkedveltebb kirándulásaink
Hasznos infók nyaralásod során!
Zadar ősszel – a bor, a kultúra és a nyugalom találkozása
Zadar ősszel – a bor, a kultúra és a nyugalom találkozása

Ha egy izgalmas kulturális kirándulással töltenénk el az idei őszi időszakot, akkor érdemes Zadarba ellátogatnunk. Az őszi időjárás ellenére Zadar számos meglepetést rejteget, amit mindenképp fel kell fedezni.

Ismerd meg Zadart ősszel és szervezz egy felejthetetlen kirándulást!

2023.09.26.
Kornati Nemzeti Park - gyönyörű látványosság Zadarból
Kornati Nemzeti Park - gyönyörű látványosság Zadarból

A Kornati Nemzeti Park mesébe illő természeti látványosság, amely rengeteg látogatót vonz a nyári időszakban. Nem véletlen Horvátország egyik fő szimbóluma – az azúrkék víz, a kalandos táj és a nem mindennapi látvány garantáltan örök emlékké válik mindenkinek, aki ide kirándul.

Ismerd meg a Kornati Nemzeti Parkot az irányzadar.hu legújabb blogcikkéből!

 

 

2023.04.03.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.