Elindult az irányzadar.hu oldala!

Elindult az irányzadar.hu oldala!
0 108

Hatalmas örömmel jelentjük be, hogy elindult az irányzadar.hu oldala, ahol a legszebb és legemlékezetesebb kirándulásokat tudod lefoglalni Zadari nyaralásodra. Azonban ennél sokkal többet tartogat oldalunk, és most szeretnénk bemutatkozni.

Ismerkedj meg az irányzadar.hu csapatával és vesd bele magad a nyári kalandokba Zadarban!

 

Napsütés, mediterrán hangulat, forró levegő, frissítő Adria, mesés tájak, ínycsiklandó falatok és felejthetetlen emlékek. Mi tudjuk, hogy mi fán terem egy tökéletes vakáció Zadarban, ami a család apraját és nagyját, párokat és baráti társaságokat, nászutasokat és fiatal utazókat is kielégít. Megmutatjuk, hogy miért érdemes minket választanod, ha a legszebb élményeket szeretnéd átélni Zadarban.

A zadari nyaralások mesterszervezői

Az irányzadar.hu csapata Trupac Laura és Trupac Ervin lelkes párosából áll össze. Több mint tíz éve tevékenykedünk Horvátországban, és segítjük az ide érkező magyar turisták nyaralással töltött napjait emlékezetessé varázsolni. Eddig a trogiri régióban szerveztünk hajós utakat, nemzeti parkokba való kirándulásokat és kalandtúrákat, azonban most kibővítjük szolgáltatásainkat más régiókra is. Dalmáciát már úgy ismerjük, mint a tenyerünket, így bátran mondhatjuk, hogy a terület magyarországi szakértői vagyunk. Célunk, hogy minden ide érkező turistának felejthetetlen élményeket nyújtsunk jó áron és biztonságosan, miközben a kirándulások szervezésének bonyodalmát átvállaljuk – így nektek már nincs más dolgotok, mint hátra dőlni és élvezni a horvátországi nyaralást.

Felejthetetlen kirándulások Zadarban

Az irányzadar.hu felejthetetlen kirándulásokat szervez Zadarból, amit egyszerűen, pár kattintással lefoglalhatsz honlapunkon – mindezt pedig magyar nyelven. Kedvenc kirándulásaink a régió legszebb látványosságaihoz visznek el, így mindenképp érdemes egyre benevezned zadari nyaralásod során.

Kornati Nemzeti Park, Tarac öböl & Telascica hajóskirándulás

A Kornati-szigetek varázslatos szigetvilága az Adriai-tenger egyik leghíresebb látványossága. A hajókirándulás során számos aprócska szigetet, a Kotnati sziklákat és a Tarac-öblöt is megtekintheted. A Tarac öbölnél felfedezheted a Tureta erdőt és a Miasszonyunk templomot, majd a panorámás hajóút végső állomása a Telascica Nemzeti Park. A kirándulás minden reggel 8:00 órakor indul Zadarból, és üdvözlőitallal, reggeli szendviccsel valamint ebéddel is kedveskedik a személyzet.

Sakarun strand

Zadartól nem messze, A Dugi Otok sziget északnyugati részén található meg Horvátország egyik legszebb homokos strandja, a Sakarun strand. Kristálytiszta tenger, hófehér homokos tengerpart és sekély vízpart várja az ide érkezőket, így garantált a paradicsomi hangulat. A strandon számos étterem és bár található, így egy frissítő koktéllal vagy egy pár finom falattal is feldobhatjuk az itt eltöltött időt. Emellett pedig zuhanyzó, öltöző és WC is rendelkezésre áll a teljes kényelem érdekében. A kirándulás minden reggel 9:00-kor indul Zadarból, a fedélzeten pedig reggeli, valamint ebédcsomag várja a kirándulókat – a gyönyörű északnyugati szigetvilágra nyíló kilátásról nem is beszélve.

Krka vízesések Zadarból

Zadartól 70 km-re található meg Horvátország egyik legszebb nemzeti parkja, a Krka Nemzeti Park. Álomszép vízesésrendszert csodálhatunk meg, melyeket képeslapra illő falvacskák és régi vízimalmok tesznek még csodásabbá. A park legnagyobb vízesése a Skradini, melyet mindenképp érdemes megtekinteni, amikor itt járunk. Tökéletes lehetőség egy egész napos kirándulásra és kikapcsolódásra a természet lágy ölén. A kirándulás 7:45-kor indul Zadarból, és sorbaállás nélküli belépést biztosít a parkba.

Plitvicei-tavak Zadarból

A Plitvicei-tavak világhírű természeti látványosságát semmiképp sem érdemes kihagynunk. 16 kristálytiszta vizű tó és 90 lélegzetelállító vízesés fogadja az ide érkezőket. Számos túraútvonal áll rendelkezésre, hogy mindenki saját tempójában és saját kedve szerint fedezhesse fel a parkot. A kirándulás minden nap 8:00-kor indul Zadarból, és egész napod kikapcsolódást biztosít a résztvevőknek.

Miért érdemes bennünket választani, ha Zadarban kirándulnál?

Több ezer magyar turistának segítettünk már megszervezni az álomnyaralását Dalmáciában, és ez a jövőben sem lesz másképp. Imádjuk az izgalmas kirándulásokat, a felejthetetlen vakációkat és a mosollyal teli fotókat a nyaralásról.

Szerencsére nem csak a kirándulások megszervezésében, de minden egyéb ügyes-bajos teendőben számíthatnak ránk a magyar turisták. Ha szállást keresel, vagy fordításra van szükséged, hajós vizsgát tennél vagy robogót bérelnél, privát hajós kirándulásra mennél vagy egyéb ügyintézés akadna, mi bármiben készségesen segítünk. Igyekszünk minden esetben a tőlünk telhető legjobb szolgáltatást nyújtani, hogy a nyaralásotok akadálymentesen telhessen, a kellemetlen helyzeteket megelőzve.

 

Kérdésed van, vagy kirándulást foglalnál? Lépj velünk kapcsolatba! Téged is vár az irányzadar.hu! 

 

Hasonló cikkek
 Irány Zadar 2024-ben – 5 ok, amiért itt érdemes nyaralni Irány Zadar 2024-ben – 5 ok, amiért itt érdemes nyaralni

A tökéletes úticélt keresed a család számára, de még nem találtad meg az igazit? Fedezd fel Zadart, a kultúra, a nyári kalandok és a nyüzsgés középpontját.

 

Bővebben
343
Túrázás Zadar környékén – kapcsolódj ki ősszel is Túrázás Zadar környékén – kapcsolódj ki ősszel is

Szeretnél új élményeket szerezni idén ősszel? Túrázz Zadar környékén és fedezd fel a mesés őszi tájat Dalmácia egyik legszebb területén.

Olvasd el cikkünket, és tudj meg mindent a természet nyújtotta élményekről Zadarban!

 

Hozzászólások
Írjon megjegyzést
Kérdése, kérésed van?

Ne habozz, lépj velünk kapcsolatba! Csapatunk a hét minden órájában a rendelkezésedre áll és szívesen válaszol minden kérdésedre!

Hogyan foglaljak?
Legkedveltebb kirándulásaink
Hasznos infók nyaralásod során!
Az első hajókirándulás Zadarban – így érdemes felkészülni
Az első hajókirándulás Zadarban – így érdemes felkészülni

A hajós kirándulás az egyik legemlékezetesebb és legszebb módja annak, hogy kiélvezzük a friss levegőt és a tenger által nyújtott kalandokat zadari nyaralásunk során. Nem csak gyönyörű helyeket fedezhetünk fel, de egy napos hajós utazás alatt rengeteg szigetet és természeti látványosságot is megcsodálhatunk.

Készülj fel első hajós kirándulásodra az irányzadar.hu tippjeivel!

2023.03.06.
10 kihagyhatatlan strand Zadar környékén 2023-ban
10 kihagyhatatlan strand Zadar környékén 2023-ban

Mutatunk egy listát a Zadar környékén felfedezhető legszebb strandokról, melyeket mindenképp érdemes meglátogatnod, ha a Zadarban töltöd a nyaralásodat. A strandokra eljuthatsz autóval, hajótaxikkal, de számos hajókirándulás során is lehetőséged van ellátogatni.

Nézzük, hol érdemes pancsolni Zadar környékén 2023-ban!

 

2023.08.23.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.