Blog

Utazz Zadarba tavasszal – 5 ok, amiért itt érdemes kirándulni Utazz Zadarba tavasszal – 5 ok, amiért itt érdemes kirándulni

Egy utazásra vágysz a tavaszi időszakban, de nem tudod, hová mennél el? Szökj el a mindennapok gondjai elől és látogass el Zadarba.

Olvasd el legújabb cikkünket és tudj meg mindent, amit a tavaszi zadari kirándulásokról tudni érdemes!

Bővebben
122
 Irány Zadar 2024-ben – 5 ok, amiért itt érdemes nyaralni Irány Zadar 2024-ben – 5 ok, amiért itt érdemes nyaralni

A tökéletes úticélt keresed a család számára, de még nem találtad meg az igazit? Fedezd fel Zadart, a kultúra, a nyári kalandok és a nyüzsgés középpontját.

 

Bővebben
311
Zadar rejtett kincsei: izgalmas rejtekhelyek Zadar közelében Zadar rejtett kincsei: izgalmas rejtekhelyek Zadar közelében

Zadar az egyik legnépszerűbb úticél a Horvátországban nyaralók körében. Gyönyörű város, meseszép tengerpart és számos látnivaló várja az ide érkezőket. Most megmutatjuk Zadar titkos rejtekhelyeit, amihol még tuti nem jártál.

Olvasd el az irányzadar.hu legújabb cikkét és ismerd meg Zadar rejtett kincseit!

 

Bővebben
213
Túrázás Zadar környékén – kapcsolódj ki ősszel is Túrázás Zadar környékén – kapcsolódj ki ősszel is

Szeretnél új élményeket szerezni idén ősszel? Túrázz Zadar környékén és fedezd fel a mesés őszi tájat Dalmácia egyik legszebb területén.

Olvasd el cikkünket, és tudj meg mindent a természet nyújtotta élményekről Zadarban!

 

Zadar ősszel – a bor, a kultúra és a nyugalom találkozása Zadar ősszel – a bor, a kultúra és a nyugalom találkozása

Ha egy izgalmas kulturális kirándulással töltenénk el az idei őszi időszakot, akkor érdemes Zadarba ellátogatnunk. Az őszi időjárás ellenére Zadar számos meglepetést rejteget, amit mindenképp fel kell fedezni.

Ismerd meg Zadart ősszel és szervezz egy felejthetetlen kirándulást!

A legszebb szigetek Zadar környékén A legszebb szigetek Zadar környékén

Élvezd az Adria csodálatos látványát és fedezd fel Horvátország legszebb szigeteit Zadar környékén. Most bemutatjuk azokat a csodálatos szigeteket, ahová mindenképp érdemes elutazni, ha Zadarban nyaralsz.

Olvasd el az irányzadar.hu legújabb cikkét és ess szerelembe Zadar szigetvilágával!

10 kihagyhatatlan strand Zadar környékén 2023-ban 10 kihagyhatatlan strand Zadar környékén 2023-ban

Mutatunk egy listát a Zadar környékén felfedezhető legszebb strandokról, melyeket mindenképp érdemes meglátogatnod, ha a Zadarban töltöd a nyaralásodat. A strandokra eljuthatsz autóval, hajótaxikkal, de számos hajókirándulás során is lehetőséged van ellátogatni.

Nézzük, hol érdemes pancsolni Zadar környékén 2023-ban!

 

Kirándulás a természetbe Zadarból – Plitvicei-tavak és Krka Nemzeti Park Kirándulás a természetbe Zadarból – Plitvicei-tavak és Krka Nemzeti Park

Zadarban nyaralsz idén nyáron? Akkor semmiképp se hagyd ki Horvátország legszebb természeti látványosságait, a Plitvicei-tavakat és a Krka Nemzeti Parkot. Lélegzetelállító vízesések és mesés látvány egyetlen kirándulás alatt.

Kattints és tudj meg többet a legcsodásabb horvát nemzeti parkokról!

 

Bővebben
165
Hasznos információk a zadari nyaraláshoz Hasznos információk a zadari nyaraláshoz

Ha Zadar városát választottad ki úticélnak az idei nyaraláshoz, és korábban még nem jártál itt, akkor érdemes lehet pár hasznos információt megtudni a célpontról ideérkezésed előtt. Szerencsére az irányzadar.hu oldala felkészült helyetted is.

Tudj meg minden fontos infót Zadarról, és élvezd ki nyaralásod felhőtlenül idén nyáron!

 

Bővebben
155
Éjszakai élet Zadarban - buli útmutató Horvátországban Éjszakai élet Zadarban - buli útmutató Horvátországban

Zadar nem csak Horvátország egyik legrégebbi, legnépszerűbb városa, de rengeteg szórakozási és kikapcsolódási lehetőséget is tartogat az ide látogatóknak. Ha a nyaralást nem csak pihenéssel szeretnénk eltölteni, és szívesen felfedeznénk a helyi bárokat és klubokat, akkor ezt a cikket kötelező elolvasni.

Ismerd meg Zadar legszuperebb éjszakai szórakozóhelyeit és szerezz felejthetetlen emlékeket az irányzadar.hu segítségével!

Bővebben
268
Kornati Nemzeti Park - gyönyörű látványosság Zadarból Kornati Nemzeti Park - gyönyörű látványosság Zadarból

A Kornati Nemzeti Park mesébe illő természeti látványosság, amely rengeteg látogatót vonz a nyári időszakban. Nem véletlen Horvátország egyik fő szimbóluma – az azúrkék víz, a kalandos táj és a nem mindennapi látvány garantáltan örök emlékké válik mindenkinek, aki ide kirándul.

Ismerd meg a Kornati Nemzeti Parkot az irányzadar.hu legújabb blogcikkéből!

 

 

Bővebben
244
Az első hajókirándulás Zadarban – így érdemes felkészülni Az első hajókirándulás Zadarban – így érdemes felkészülni

A hajós kirándulás az egyik legemlékezetesebb és legszebb módja annak, hogy kiélvezzük a friss levegőt és a tenger által nyújtott kalandokat zadari nyaralásunk során. Nem csak gyönyörű helyeket fedezhetünk fel, de egy napos hajós utazás alatt rengeteg szigetet és természeti látványosságot is megcsodálhatunk.

Készülj fel első hajós kirándulásodra az irányzadar.hu tippjeivel!

Bővebben
258
Kérdése, kérésed van?

Ne habozz, lépj velünk kapcsolatba! Csapatunk a hét minden órájában a rendelkezésedre áll és szívesen válaszol minden kérdésedre!

Hogyan foglaljak?
Legkedveltebb kirándulásaink
Hasznos infók nyaralásod során!
Kornati Nemzeti Park - gyönyörű látványosság Zadarból
Kornati Nemzeti Park - gyönyörű látványosság Zadarból

A Kornati Nemzeti Park mesébe illő természeti látványosság, amely rengeteg látogatót vonz a nyári időszakban. Nem véletlen Horvátország egyik fő szimbóluma – az azúrkék víz, a kalandos táj és a nem mindennapi látvány garantáltan örök emlékké válik mindenkinek, aki ide kirándul.

Ismerd meg a Kornati Nemzeti Parkot az irányzadar.hu legújabb blogcikkéből!

 

 

2023.04.03.
Ínycsiklandozó falatok Zadar legjobb éttermeiben
Ínycsiklandozó falatok Zadar legjobb éttermeiben

Egy zadari nyaralás során mindenképp érdemes elcsábulnunk a helyi éttermek láttán és kipróbálni a dalmát ételeket. Szerencsére az irányzadar.hu csapata most összeválogatta a legjobb zadari éttermeket, így garantáltan a legfinomabb fogásokból csemegézhetsz a vakáció alatt.

Olvasd el étteremajánlónkat és próbáld ki az isteni dalmát konyhát, ha Zadarban jársz!

2023.03.06.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.